Φιλοσοφία

To Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης “Ταξιάρχης” παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες θεραπειών για το παιδί και την οικογένεια, στην περιοχή Κορωπίου Ανατολικής Αττικής. Ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται σε μία άρτια και προσιτή υποδομή διαμορφωμένη κατάλληλα για τις ανάγκες του θεραπευτικού έργου, σεβόμενη την παιδική ιδιοσυγκρασία.

Η θεραπευτική ομάδα του “Ταξιάρχη” αποτελείται από τις ακόλουθες ειδικότητες:

  • Εργοθεραπευτής
  • Λογοθεραπευτής
  • Ειδικός Παιδαγωγός
  • Παιδοψυχολόγος
  • Αναπτυξιολόγος
  • Παιδοψυχίατρος

Σκοπός μας είναι η δημιουργία κατάλληλου θεραπευτικού προγράμματος που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού μέσα από διεπιστημονική συνεργασία.

Το θεραπευτικό μας έργο βασίζεται στην εξειδίκευση, την αφοσίωση, το σεβασμό προς την επιστήμη, το παιδί και την οικογένεια.

Πέραν αυτού ο “Ταξιάρχης“ έχει παρουσιάσει έντονη κοινωνική δράση στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, με σκοπό την πρόληψη, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε αναπτυξιακά ζητήματα.

Ο “Ταξιάρχης“ έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων όσων μας εμπιστεύονται ως ένα μέρος που εκπληρώνει τη θεραπευτική του ταυτότητα στο έπακρο.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,
Τόνια Παπαμιχαήλ
Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Στο “Ταξιάρχης” παραμένουμε ασφαλείς καθώς λαμβάνουμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία των πελατών και του προσωπικού από τον COVID-19. Έχουμε προβεί σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων θεραπείας ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός ενώ επίσης παρέχουμε αξιολογήσεις και θεραπείες εξ αποστάσεως.