Η ομάδα μας

Αντωνία Παπαμιχαήλ, Εργοθεραπεύτρια

tonia papamichaelΗ Αντωνία Παπαμιχαήλ αποφοίτησε το 2010 από το ΑΤΕΙ Αθηνών και το τμήμα Εργοθεραπείας. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει εργαστεί με ενήλικες με νευρολογικές διαταραχές (ημιπληγία, τετραπληγία, παραπληγία). Έχει στο ενεργητικό της εκπαιδεύσεις για την διαχείριση του ημιπληγικού ασθενή και την κατασκευή ναρθήκων.Παράλληλα δούλεψε με παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές (Αυτισμός, ΔΕΠ-Υ, σύνδρομο Down, Δυσγραφία και Μαθησιακές Δυσκολίες), τόσο κατοίκον, όσο και ως εξωτερική συνεργάτρια σε θεραπευτικούς χώρους στην Αθήνα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης SI, TEACH (Δόμηση περιβάλλοντος), PRT
(Pivotal Response Training - Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα την
ΔΕΠ-Υ από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιων Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει ετήσιο κύκλο επόπτευσης Εργοθεραπευτών (45ωρών), όπου εκπαιδεύτηκε πάνω σε θέματα εργοθεραπευτικής παρέμβασης για ΔΑΦ, μαθησιακές και κινητικές δυσκολίες και σε θέματα δεοντολογίας (Φορέας: Προσέγγιση).

Τέλος έχει παρακολουθήσει κλινικό φροντιστήριο με θέμα την Καρδιοαναπνευστική Αναζωγόνηση στα πλαίσια της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας.

Σήμερα διευθύνει τo Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης ‘Ταξιάρχης’ στο Κορωπί της Ανατολικής Αττικής, το οποίο προάγει εξατομικευμένα & ομαδικά προγράμματα Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής και Συμβουλευτικής γονέων. Οργανώνει και συμμετέχει κατά καιρούς σε ημερίδες και εργαστήρια με σκοπό την ευασθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την Εργοθεραπεία. Περισσότερα δείτε στις εκδηλώσεις

Γιάννης Χουστουλάκης, Παιδοψυχίατρος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πήρα το πτυχίο της Ιατρικής με άριστα, στις 23/07/1998 από το Πανεπιστήμιο G. DΆ Annunzio (Κιέτι Ιταλίας).

Ειδικεύτηκα στην Παιδοψυχιατρική στη ΓΆ Κλινική του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και έλαβα τον τίτλο του Παιδοψυχιάτρου από την Νομαρχία Πειραιά στις 26/7/2010.Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας, ασκήθηκα στην Ψυχιατρική Ενηλίκων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης καιστη Νευρολογία στο ίδιο Νοσοκομείο.

Επίσης για ένα χρόνο , ήμουν Ειδικευόμενος Παιδοψυχίατρος στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Παράρτημα Πειραιά. Έχω εργαστεί στην κλινική εφήβων του Νοσοκομείου Priory North London καθώς επίσης και στην κλινική απεξάρτησης του ίδιου Νοσοκομείου.

Παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γνωστικής και τροφής Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας (CBT) του Νοσοκομείου.Διατέλεσα Ιατρός της κλινικής διαταραχών πρόσληψης τροφής παιδιών - εφήβων - ενηλίκων του Νοσοκομείου Priory Hayes Μεγάλης Βρετανίας.

Oμιλώ Ιταλικά και Αγγλικά.

Στο Ιατρείο μου παρέχονται υπηρεσίες παιδοψυχιατρικής αξιολόγησης (περιλαμβάνει 2 ραντεβού,
το ένα με τους γονείς και το άλλο με το παιδί), παιδοψυχιατρικής εξέτασης- παρακολούθησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Καραϊσκάκη 11, Κορωπί
2130 376545
6944 235153
taxiarhiscenter@gmail.com

Newsletter