Φιλοσοφία

Ο Ταξιάρχης είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης προσπάθειας, σκληρής δουλειάς, εξειδίκευσης, αφοσίωσης, σεβασμού προς την επιστήμη, το παιδί και την οικογένεια, που αντιμετωπίζουν την δυσκολία. Προσιτός, διαμορφωμένος σύμφωνα με την παιδική ιδιοσυγκρασία και τα παγκόσμια θεραπευτικά πρότυπα, ο Ταξιάρχης προσφέρει τις θεραπευτικές του υπηρεσίες από το 2015 στην περιοχή του Κορωπίου, Ανατολικής Αττικής.

Όλοι οι συνεργάτες του επιλέγονται με κριτήρια την ιδιοσυγκρασία, την εμπειρία, την εξειδίκευση και την αγάπη προς τα παιδιά. Δρουν διεπιστημονικά, με σκοπό το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Προσεγγίζουν με ενσυναίσθηση.

Ο στόχος του Ταξιάρχη είναι να λειτουργεί πάντα, ως μια ιδανική υποδομή παροχής ποιοτικών θεραπευτικών υπηρεσιών με σεβασμό, προς το παιδί και την οικογένεια.

Όλες οι ενέργειες που λαμβάνουν χώρα, εντός του, καθοδηγούνται αυστηρά από αρχές ηθικής δεοντολογίας.

Επιτελείται διαρκής έλεγχος του θεραπευτικού έργου, με σκοπό την ανάδειξη της προόδου και σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση του γονέα. Η συνεργασία μαζί του και η εκπαίδευση του, αν κριθεί απαραίτητο, καθώς και η συνεργασία με άλλα περιβάλλοντα, όπου το παιδί κινείται.

Πληρούνται κανονισμοί εύρυθμης λειτουργίας, με σκοπό την δίκαιη μεταχείριση και την ποιοτική εξυπηρέτηση όλων, τοποθετώντας στο ψηλότερο βάθρο, το παιδί και τις ανάγκες του. Τον γονέα που δίνει καθημερινά μάχες.

Αισθανόμαστε περήφανοι για όλα αυτά.

Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί όλα αυτά έκαναν τον Ταξιάρχη να είναι:

Το μέρος που κάθε παιδί θα θέλει πάντα να επιστρέφει…

Στοιχεία Επικοινωνίας

Καραϊσκάκη 11, Κορωπί
2130 376545
6944 235153
taxiarhiscenter@gmail.com

Newsletter